sila klik untuk kehidupan lebih bahagia

Sabtu, 18 Jun 2011

Jom Derma Darah!!



Sempena Karnival Sambutan Penderma Darah Sedunia, jom kita pakat derma darah di Pusat Darah Negara atau tempat2 berhampiran korang.

Memang kini kesedaran menderma darah makin meningkat dan para penderma pun semakin ramai, tapi pakcik harap kita lebih peka dan teruskan menderma kerana pengunaan darah kian meningkat saban tahun.

Hurm... mesti ada lagi di antara kita yg tak pernah menderma malah taktau pun jenis darah beliau. Ada kan?? Kan?? kan?

7 ulasan:

  1. pernah 2x jer derma darah...1st masa study dulu, 2nd lepas derma darah pengsannn...lepas tu x derma darah lg..

    BalasPadam
  2. dekat ofis tempat aku kerja pun selalu jugak ada acara derma darah ni

    BalasPadam
  3. blogwalking to your web.. hope u can see my web too http://harzahasif.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam