sila klik untuk kehidupan lebih bahagia

Selasa, 26 Oktober 2010

Tiket Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2010

Agak terkejut pakcik apabila mendapat tahu yang tiket perlawanan akhir Piala Malaysia 2010 dinaikkan RM10 berbanding tahun lepas. Ini menjadikan harga tiket RM30 utk tempat duduk biasa dan RM50 utk tempat duduk utama.


Lawan


Alasan yang diberiakan pihak FAM berkenaan harga tiket dinaikkan adalah kerana ianya FINAL PIALA MALAYSIA 2010. Macam kurang munasabah je... Apapun FAM seolah2 mengambil kesempatan kerana penyokong Kelantan dan Negeri Sembilan pastinya tidak kisah mengeluarkan wang asalkan dapat menyaksikan pasukan masing2 bertanding.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan tiket, tiket dijual mulai hari ini di stadium di negeri yang bertanding. FAM telah mengeluarkan 30,000 tiket untuk Kelantan, juga 30,000 untuk N.Sembilan. Yang selebihnya akan dijual di stadium Bukit Jalil pada hari Sabtu, mulai jam 10 pg.

Lebuhraya SMART Ditutup Sementara


Lebuhraya Smart akan ditutup kepada lalulintas mulai 11 malam esok, 26hb Oktober sehingga pukul 6 pagi Rabu. So sesiapa yang plan nak lalu SMART masa tu, sila ikut jalan lain ye.

Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong Sdn. Bhd. dalam satu kenyataan hari ini berkata penutupan itu bertujuan memberi laluan kepada kerja-kerja penyelenggaraan sistem terowong lebuh raya berkenaan.

Menurut kenyataan itu lagi orang ramai boleh menghubungi talian bebas tol Smart 1-300-88-7188 untuk sebarang pertanyaan.