sila klik untuk kehidupan lebih bahagia

Jumaat, 23 Julai 2010

ariel peterporn-sandra dewi juga terbabit?setelah video seks bersama cut tari dan luna maya terdedah, kini tiba giliran sandra dewi. namun tiada video terlampau bersama ariel dijumpai di dalam komputer riba milik ariel. polis hanya menemui gambar-gambar lucah dan aksi-aksi berani sandra.

liverpool resah dek torres


bintang sensasi sepanyol, fernando torres masih menunjukkan ketidakpastiannya untuk terus bersama gergasi bola sepak liga perdana england, liverpool.

sabah-percutian menarik
pada 1 julai yang lalu, pakcik dan kawan-kawan pakcik berjalan ke sabah. dari lctt sepang, pakcik agak teruja sebab tidak pernah ke sabah. dan keterujaan pakcik tu berbaloi sebab sabah lebih indah yang dari pakcik bayangkan. setiba di terminal dua kota kinabalu, kami menaiki limosin ke le meridian hotel. sewa bilik hotel dengan pemandangan laut cukup indah dan berbaloi. pakcik ke tanjung aru untuk menikmati seafood tapi memang agak mahal. kawan pakcik mencadangkan kami ke pasar philipina untuk membeli makanan mentah dan dimasak sendiri. ternyata harga yg ditawarkan di pasar itu cukup murah, boleh dikatakan tidak dapat di tandingi oleh mana-mana pasar di kuala lumpur. pakcik cuba-cuba juga mendaki gunung kinabalu namun tidak berjaya. pendek kata, sabah terutama kota kinabalu merupakan tempat yang serba serbi lengkap. dari pada keindahan alam, hingga kemodenan yang telah berlaku di sabah, keduanya menunjukkan keseimbangan. visit sabah. hehe

Norman kawin memey lepas raya


pelakon norman hakim dilaporkan akan berkahwin dengan memey selepas hari raya aidilfitri. tarikhnya belum ditetapkan lagi. anak-anak norman hakim pula boleh menerima memey sebagai ibu tiri dengan memanggilnya "mummy".
pada pendapat pakcik, baguslah jika mereka nak kawin. sebab kalau x kawin pun mcm2 kontrofersi dan mulut orang mengata bermacam-macam. tapi tiba-tiba pakcik terfikir, kalau mereka ingin berkahwin semestinya mereka ada hubungan sejak dulu lagi. jadi perihal kena tangkap khalwat tu rasanya betul ke tidak ye?